سیب زمینی در ایران فواید بسیار زیادی برای سلامتی و شادابی دارد

انواع مختلف سیب زمینی، به خصوص آنهایی که به رنگ های دیگر هستند، حاوی مواد مغذی بیشتری هستند که فواید سلامتی دارند.

به طور کلی، هر چه سیب زمینی تیره تر باشد، آنتی اکسیدان بیشتری دارد.

سیب زمینی شیرین منبع خوبی از ویتامین A است که یک ماده مغذی مهم برای ایمنی و سلامت چشم است.

سیب زمینی بنفش سرشار از آنتی اکسیدان هایی از جمله آنتوسیانین است که ممکن است از بیماری قلبی و سرطان جلوگیری کرده و سلامت مغز را تقویت کند.

انواع سیب زمینی

سیب زمینی در همه رنگ ها، شکل ها و اندازه ها موجود است. انواع مختلفی از سیب زمینی وجود دارد.

برخی از انواع رایج در اکثر فروشگاه های مواد غذایی عبارتند از:

سیب زمینی های انگشتی: سیب زمینی های کوچک، کلفت و انگشتی شکل

سیب زمینی روست: سیب زمینی های بزرگ با پوست قهوه ای تیره و گوشت سفید

سیب زمینی شیرین: سیب زمینی بزرگ با گوشت نارنجی روشن و طعم شیرین

سیب زمینی سفید و قرمز: اندازه ها و اشکال مختلف با پوست سفید یا قرمز

سیب زمینی بنفش: سیب زمینی بیضی شکل با پوست سیاه مایل به ارغوانی و گوشت بنفش

سیب زمینی

چه چیزی سیب زمینی را ناسالم می کند؟

به طور کلی، سیب‌زمینی‌ها وقتی با موادی مانند پنیر، خامه ترش و بیکن پر می‌شوند، به دسته‌ی کمتر سالم می‌روند.

وقتی به اندازه وعده ها و رویه ها توجه داشته باشید، سیب زمینی می تواند با هر وعده غذایی راحتی و رضایت شما را فراهم کند.

پس چرا سیب زمینی بخوریم؟

سیب زمینی علاوه بر مقرون به صرفه بودن، فواید زیادی برای سلامتی دارد. آنها سرشار از انرژی، فیبر، ویتامین ها و مواد معدنی هستند.

سعی کنید انواع مختلف سیب زمینی را در رژیم غذایی خود بگنجانید تا فواید تغذیه ای را به حداکثر برسانید.

دستور العمل های سیب زمینی سالم

این سه دستور العمل سیب زمینی سالم از Good Food Is Good Medicine که می توانید برای صبحانه، ناهار یا شام میل کنید.

سیب زمینی شیرین پوره چیپوتل

مرغ کبابی با کیک ذرت سیب زمینی بو داده، فوندو و لوبیا سبز

سیب زمینی شیرین بو داده و کلم بروکسل

این وبلاگ توسط کارآموز رژیم غذایی UC Davis Health آدرین پوسنر نوشته شده است و توسط متخصصین تغذیه ثبت شده UC Davis Health بررسی شده است.

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.