شیره انگور تازه ممکن است از دست دادن حافظه در افراد مسن را کاهش دهد

شیره انگور تازه ممکن است از دست دادن حافظه در افراد مسن را کاهش دهد.

شیره انگور از نوع کنکورد حاوی خواص آنتی اکسیدانی و ضد التهابی است.

ممکن است بر سیگنالینگ عصبی تأثیر بگذارد و آن را بهبود بخشد.

مصرف شیره انگور ممکن است خطر ابتلا به زوال عقل را کاهش دهد.

در یک کارآزمایی تصادفی، ۱۲ فرد مسن با کاهش حافظه به مدت ۱۲ هفته تحت مصرف مکمل شیره انگور کنکورد قرار گرفتند.

محققان بهبودی در رفتار شناختی، یادگیری کلامی و یادآوری فضایی آنها مشاهده کردند.

پلی فنول های فعال مانند رسوراترول بر مراکز حافظه در مغز شما مانند هیپوکامپ تأثیر می گذارد.

شیره

موش‌هایی که رسوراترول دریافت کردند، افزایش آشکاری در یادگیری، خلق و خو و حافظه فضایی نشان دادند.

در مقابل، همتایان آنها که دارونما دریافت می کردند، توانایی ساخت خاطرات جدید را کاهش دادند.

چنین مطالعاتی ثابت می کند که شیره انگور حاوی رسوراترول می تواند یک مقوی مغز عالی باشد.

با تحقیقات بیشتر، ممکن است برای مدیریت بیماری آلزایمر، زوال عقل زودرس و سایر اختلالات عصبی مزمن استفاده شود.

ممکن است قند خون و دیابت را مدیریت کند

یکی از دلایل اصلی دیابت ملیتوس استرس اکسیداتیو است.

مصرف شیره انگور کنکورد ممکن است مقاومت به انسولین را کاهش دهد.

حاوی آنتوسیانین ها، پروآنتوسیانیدین ها، فلاونول ها، اسیدهای فنولیک و رسوراترول است.

همه اینها آنتی اکسیدان های قوی هستند.

آنها رادیکال های آزاد را که باعث التهاب سلول های پانکراس ترشح کننده انسولین می شوند، از بین می برند.

پلی فنول های انگور روی اختلال تحمل گلوکز در بافت ها کار می کنند.

قرار است این مرحله اولیه دیابت باشد.

در یک مطالعه تصادفی و کنترل شده، ۲۵۰ میلی گرم رسوراترول در روز به ۶۲ بیمار مبتلا به دیابت نوع ۲ به صورت خوراکی تجویز شد.

در طی سه ماه، تغییرات مثبتی در غلظت گلوکز ناشتا مشاهده شد.

سطح HbA1c (که نشانگر سطح قند خون است) نیز در محدوده طبیعی بود.

با این حال، باید مراقب شکر اضافه شده در شیره انگور بسته بندی شده باشید.

قندهای افزوده شده می تواند فواید آب میوه را به شدت کاهش دهد.

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.