غذای کنسروی برای اولین بار در سال ۱۸۱۰ در فرانسه تولید شد

هنگام خرید غذای کنسروی و بسته بندی شده، قبل از مصرف باید اطلاعات توضیحی نوشته شده روی جعبه یا پاکت را به دقت مطالعه کنید تا از نوع و تعداد مواد افزودنی و رنگ های مصنوعی اضافه شده به محصول مطلع شوید.

با توجه به اینکه برخی از آنها سرطان زا یا بیماری های دیگر هستند.

در اینجا فهرستی از افزودنی‌هایی است که طبق استاندارد لیبی شماره ۱۵ در سال ۲۰۱۳، استفاده از آنها در همه انواع مواد غذایی ممنوع است، که تامین‌کنندگان محصولات غذایی در بازار محلی موظفند در هنگام عقد قرارداد آن را در نظر بگیرند:

اگر جعبه آسیب دید چه کار کنم؟

قوطی ها را قبل از باز کردن بررسی کنید تا برخی از علائم انقضا را بررسی کنید.

به عنوان مثال، درب برآمده، کج یا نشتی ظرف غذا نشانه فساد است.

و هنگام باز کردن جعبه به علائم دیگری مانند جوشاندن مایع از جعبه، بوی نامطبوع یا کپک زدن توجه کنید.

کنسرو

غذاهای کنسرو شده ای که علائم فساد را نشان می دهد نچشید و استفاده نکنید. فورا آن را دور بریزید، هرگز برای خوردن مناسب نیست.

اگر کنسرو باز شده باشد چگونه می توان آن را نگهداری کرد؟

پس از باز شدن قوطی، در برابر فساد آسیب پذیر می شود. بنابراین، همیشه بهتر است آن را فوراً بپزید یا در یخچال بگذارید.

برای حفظ طعم آن باید در ظروف پلاستیکی یا شیشه ای نگهداری شود و سپس در یخچال نگهداری شود. پس از آن، آنها باید حداکثر ظرف ۳ یا ۴ روز استفاده شوند.

آیا شنیدن صدای خش خش هنگام باز کردن قوطی طبیعی است؟

لازم است قبل از باز کردن قوطی، سطح آن را از گرد و غبار و میکروب ها بشویید.

برخی از قوطی‌ها هنگام باز کردن می‌توانند صدای خش خش بزنند، که طبیعی است زیرا فشرده شده‌اند.

اما اگر صدا بلند باشد و مایع از داخل قوطی خارج شود به این معنی است که غذای داخل آن خراب شده و باید دور ریخت.

به همین دلیل همیشه توصیه می شود در هر بار استفاده از درب کن کنسرو آن را تمیز کنید.

اطلاعات خوب:

نمک را معمولاً به منظور بهبود و حفظ طعم به کنسرو اضافه می کنند.

بنابراین از افزودن آن به غذا خودداری کنید تا شور نشود.

 

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.