بنابراین، طعم قارچ صدفی آبی چگونه است؟
آنها بافت گوشتی و لذیذی دارند که اگر به درستی پخته شوند، می توانند رنگ چوبی و خاکی ظریفی را به غذا اضافه کنند.
این فوق العاده نیست و برای افزودن غنای ماکارونی، سوپ، استیک یا خامه عالی است.
قارچ صدفی خوراکی پخته نرم و لطیف است و به جای دانه های زیره، طعمی شبیه به بادیان دارد .
صدفهای آبی نپخته، مانند سایر قارچها، میتوانند قوام لزج با رایحه عجیب غذاهای دریایی داشته باشند. با این حال، تیز یا ناپاک نیست.
اگر صدفهای آبی بوی ماهی میدهند یا بوی آمونیاک میدهند، وقت آن است که پوستههای ترد را از بین ببرید.
طعم آنها اغلب با قارچ صدف مروارید مقایسه می شود. همچنین، هر دو طعم ملایم و بافتی شبیه گوشت در هنگام پخت و پز دارند.
تغذیه قارچ صدفی آبی
این قارچ های آبی به دلیل طعم و عطر مشابه، اغلب در غذاهای گیاهی جایگزین گوشت و ماهی می شوند.
قارچ های خوراکی ارزش غذایی خوبی به دستور غذا اضافه می کنند.
این منبع عالی از ویتامین هایی مانند ریبوفلاوین، نیاسین و اسید پانتوتنیک است.
همچنین ممکن است از مقادیر کمی تیامین، اسید فولیک یا ویتامین B6 بهره مند شوید.
صدف آبی داغ یکی از بهترین قارچ هاست که حاوی مقادیر زیادی ویتامین (B، D)، اسیدهای آمینه، مواد معدنی (پتاسیم و آهن)، پروتئین و آنتی اکسیدان است.
شما می توانید با خوردن 1 فنجان (1 گرم) صدف آبی 38 کالری مصرف کنید که 86 کالری بیشتر از قارچ صدفی معمولی است (10 کالری در هر 28 گرم).
همه این تغذیه فواید زیادی برای بدن انسان دارد:
فواید قارچ صدفی آبی برای سلامتی
مصرف کم کالری صدف آبی آنها را به یک انتخاب غذایی ایده آل برای بهبود سلامت قلب تبدیل می کند. حاوی مقادیر مفیدی از قندها و فیبر رژیمی است که می تواند ایمنی را تقویت کند.
قارچ صدفی همچنین ممکن است کلسترول، التهاب و احتمال سرطان سینه را کاهش دهد (مطالعات علمی کمتری این ادعا را تایید می کند).
مصرف متوسط صدف آبی نیز می تواند فشار خون را کنترل کند.
بنابراین، آیا خوردن قارچ صدفی آبی برای سلامتی مفید است؟
آره! مملو از مواد مغذی، بدون گلوتن و سدیم کم است. خوردن قارچ آبی می تواند به پیشگیری از بیماری های مزمن کمک کند.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.