در میان مردم لپه زرد آذرشهر یکی از خوش طعم و خوش پخت ترین لپه ها است و زمان پخت آن نسبت به بقیه کمتر است.
لپه حبوبات کوچک و دایره شکل است. آنها ارزان هستند و می توان آنها را برای مدت طولانی بدون یخچال نگهداری کرد. این ویژگی ها لپه را به یک غذای اصلی در بسیاری از فرهنگ ها در سراسر جهان تبدیل کرده است.
لپه به صورت غلاف رشد می کند و به همراه لوبیا، بادام زمینی و نخود جزئی از خانواده حبوبات می شود. دانه های خشک شده گیاهان حبوبات، مانند لپه، به عنوان حبوبات نیز شناخته می شوند. آنها را می توان برای سوپ ها و خورش ها، سالادها و غذاهای جانبی استفاده کرد و در غذاهای ایرانی بسیار استفاده میشود.
طرز پخت لپه: برخلاف بسیاری از لوبیاهای خشک، لازم نیست لپه را قبل از پختن خیس کنید. با روشی مشابه همه حبوبات ، کافی است روی آنها را با آب بپوشانید، سپس روی آن را ببندید و بجوشانید تا لپه ها آب را به خود جذب کنند و نرم شوند. این کار بسته به تنوع حدود 20 تا 40 دقیقه طول می کشد.

میتوانید لپه ها را مستقیماً به یک قابلمه اضافه کنید، یا لپه هایه از قبل پخته شده را به خورشت، کاسههای پروتئینی، پلو و سایر مواد اضافه کنید. آنها را به عنوان پایه غیر گوشتی برای خودتان مزه دار کنید یا آنها را در همه چیز از گوشت تا قیمه قرار دهید.
لپه ماندگاری بسیار طولانی دارد. آنها را در ظرف دربسته به دور از نور، گرما و رطوبت نگهداری کنید. یک ظرف محفوظ از هوا همچنین حشرات را که به راحتی غلات و حبوبات خشک نگهداری نشده را آلوده می کنند، نگه می دارد.
لپه پخته شده زمانی که در ظرف دربسته در یخچال تا یک هفته یا در فریزر تا سه ماه نگهداری شود خوب می ماند و آن را به یک ماده خوب برای برنامه غذایی آخر هفته تبدیل می کند.
لپه می تواند فشار خون، کلسترول خون و گلوکز خون را کاهش دهد . مطالعات انسانی نشان داده است که لپه ممکن است سطح کلسترول را در افراد مبتلا به دیابت بهبود بخشد و ممکن است افراد را از سرطان محافظت کند.
فیبر محلول در لپه میتواند با کاهش سرعت انتشار گلوکز در جریان خون و جلوگیری از افزایش سطح انسولین به تعادل قند خون کمک کند. این یکی از مزایای قابل توجه لپه برای افراد مبتلا به دیابت است، زیرا به حفظ سطح قند خون در سطح یکنواخت کمک می کند.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.