انگور چیست؟
غوره دون شده یکی از میوه های با ارزش غذایی و درمانی خوب است که در سوره های زیادی از قرآن کریم همانطور که در مقدمه تحقیق ذکر شد از آن یاد شده است و از قدیم الایام به چینی ها و هندی ها معروف بوده است.
آن را به دلیل تمایل به ارزش غذایی بالای آن خورد. میوه های غوره از پوست، مغز و دانه تشکیل شده اند و بسته به گونه های آن از نظر اندازه، شکل و رنگ متفاوت هستند.
انگور یکی از مهمترین محصولات میوه در جهان است و از نظر تولید پس از مرکبات در رتبه دوم قرار دارد.
انواع: انگور در رنگ هایی مانند سبز و همچنین مشکی و قرمز وجود دارد.
ارزش غذایی انگور:
انواع انگور حاوی درصد خوبی از قندهای سریع جذب و آسان هضم است که گلوکز و فروکتوز در آن غلظت بالایی دارد.
غوره همچنین سرشار از ویتامین هایی مانند ویتامین C و ویتامین B است.
درصد عناصر معدنی مانند پتاسیم، کلسیم و سدیم.
انگور همچنین حاوی موادی با اثر درمانی است، زیرا حاوی ترکیبی به نام رسوراتول است، این ماده به دلیل تأثیر مثبت آن در کاهش تصلب شرایین متمایز می شود، زیرا تأثیر مستقیم و قابل توجهی در کاهش کلسترول خون به ویژه کلسترول بد دارد که باعث کاهش سطح خون می شود.
همچنین در انگور اسیدهایی وجود دارد که در جلوگیری از تجمع رادیکال های آزاد نقش دارند و به همین دلیل آن را ضد سرطان خوبی می دانند.
فواید انگور برای سلامتی:
۱- انگور به دلیل دارا بودن درصد بالایی از پتاسیم، به کاهش فشار خون کمک می کند.
۲- مصرف انگور یبوست را کاهش می دهد زیرا معده را آسان می کند و ترجیحاً به عنوان مسهل برای کودکان استفاده شود، شیره انگور برای بزرگسالان و کودکان مصرف می شود و برای کودکان به عنوان انگور بسیار موفق است.
آب میوه یک درمان موفق در موارد یبوست است، زیرا غوره شکم را تمیز می کند و حرکت روده را تسهیل می کند.
۳- اسیدیته را کاهش می دهد، مخصوصاً اسیدیته ناشی از فرآیند سوء هاضمه یا سوء هاضمه را کاهش می دهد، زیرا انگور حاوی اسیدهای طبیعی زیادی با اثر اساسی است، زیرا برابر با اسیدیته است، زیرا معادل یا مشابه شیر است که آسان تر است.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.