برنج توسط افراد ثروتمند و فقیر و همچنین خانوارهای روستایی و شهری مصرف می شود.
سرانه خالص در دسترس بودن غلات غذایی پس از انقلاب سبز افزایش یافت و برنج به همراه سبزیجات، حبوبات، تخم مرغ، گوشت و میوه ها بخشی از رژیم غذایی متعادل است.
سرانه در دسترس بودن خالص برنج سنگ طارم از ۵۸٫۰ کیلوگرم در سال در سال ۱۹۵۱ به ۶۹٫۳ کیلوگرم در سال در سال ۲۰۱۷ افزایش یافت.
اگرچه برنج به طور گسترده مصرف می شود، با گذشت سال ها، هزینه غلات از ۲۶٫۳ درصد در سال های ۱۹۸۷-۱۹۸۸ به ۱۲٫۰ درصد در سال های ۲۰۱۱-۲۰۱۲ و از ۱۵ درصد در سال های ۱۹۸۷-۱۹۸۸ به ۷٫۳ درصد در خانواده های روستایی و شهری به ترتیب در سال های ۲۰۱۱-۲۰۱۲ کاهش یافت.
این کاهش کلی در هزینه ها ممکن است به این دلیل باشد که پول بیشتری برای اقلام غیر خوراکی در خانوارهای روستایی و شهری خرج می شود.
انواع برنج
در میان ۴۰۰۰۰ گونه برنج کشت شده در سراسر جهان، تنها دو گونه اصلی به طور گسترده کشت می شود: برنج اوریزا ساتیوا یا برنج آسیایی و اوریزا گلابریما یا برنج آفریقایی.
کشت Oryza sativa در سراسر جهان انجام می شود. با این حال، کشت Oryza glaberrima محدود به آفریقا است.
اوریزا ساتیوا دو زیرگونه اصلی دارد: برنج ایندیکا، برنج دانه بلند و ژاپنیکا، برنج دانه گرد.
برنج ژاپنیکا عمدتاً در استرالیا، چین، تایوان، کره، اتحادیه اروپا، ژاپن، روسیه، ترکیه و ایالات متحده آمریکا کشت و مصرف می شود.
گونه های برنج ایندیکا به طور گسترده در آسیا رشد می کنند.
این گونه ها همچنین از انواع معطر تشکیل شده اند که به عنوان قیمت ممتاز هستند.
گونه های معطر اصلی هوم مالی از تایلند و انواع مختلف باسماتی است که منحصراً در دامنه های هیمالیا هند (در ایالت های هاریانا و پنجاب) و پاکستان (در ایالت پنجاب) رشد می کند.
گونه های برنج هندی که به طور گسترده کشت می شوند عبارتند از: باسماتی، جوها، جیوتی، ناوارا، پوسا، سونا ماسوری، جایا، کالاجیری (معطر)، بولی، پالکاد ماتا و غیره. انواع رنگی شامل برنج قرمز هیمالیا می شود.
برنج ماتا، کاتامودون، کایرالی، جیوتی، بهادرا، آشا، راکتاشالی کرالا؛ Red Kavuni، Kaivara Samba، Mappillai Samba، Kuruvi Kar، Poongar تامیل نادو و غیره.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.