آیا چای برای دندان مفید است؟
مطالعات در مورد فواید دندانی بالقوه چای برخی از مطالعات نشان می دهد که چای می تواند برای برخی از جنبه های سلامت دندان مفید باشد.
که از آنها به موارد زیر اشاره می کنیم: مطالعه ای در مورد تأثیر چای سیاه بر سلامت دندان: یکی از مطالعات منتشر شده در مجله بین المللی علوم غذایی و تغذیه در سال ۲۰۰۹ که بر روی موش ها انجام شد، نشان داد که نوشیدن مداوم چای احمد کلاسیک می تواند خطر پوسیدگی دندان را به میزان قابل توجهی کاهش دهد.
این به این دلیل است که دارای خواص ضد باکتریایی است، اما هنوز تحقیقات و مطالعات بیشتری روی انسان برای اثبات این مزیت مورد نیاز است.
مجله دندانپزشکی بریتانیا همچنین نشان داد که سطح pH که میزان اسیدیته را نشان می دهد پس از نوشیدن چای سیاه به مدت حدود دو دقیقه به حالت عادی باز می گردد.
یعنی این زمان منجر به آسیب به دندان نمی شود، به خصوص که بیشتر انواع چای تمایل به کمی اسیدی با pH در محدوده ۲-۳ دارند و با تغییر عادات نوشیدن چای می توان از ابتلا به حساسیت دندان جلوگیری کرد.
مانند نوشیدن سرد با استفاده از نی، شایان ذکر است که چای تخمیر شده دارای عدد هیدروژن بالاتری نسبت به سایر انواع چای است که بیشتر از ۵٫۵ است که آن را از منطقه خطر دور می کند.
بررسی تاثیر چای سبز بر سلامت دندان: یکی از مطالعات منتشر شده در مجله سم شناسی ایران در سال ۲۰۱۱ نشان داد که شستشو با چای سبز می تواند به کاهش رشد باکتری در دهان و جلوگیری از تشکیل پلاک دندانی کمک کند.
(به انگلیسی: Plaque) روی دندان ها و از شر بوی بد دهان ناشی از عفونت باکتریایی خلاص شوید و شایان ذکر است که دهانشویه ای ایمن و غیر سمی است که علاوه بر اثرات مثبت آن بر سلامت لثه و کاهش آن نیز منعکس می شود.
خطر پوسیدگی دندان تاثیر چای سرد بر سلامت دندان ها: اکثر انواع چای سرد دارای PH بسیار پایینی هستند.
که بین ۲٫۵ تا ۳٫۵ متغیر است، علاوه بر اینکه حاوی مقادیر زیادی قند است که آن را به گزینه ای نامناسب برای سلامت دندان تبدیل می کند.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.