ممکن است خطر ابتلا به سرطان را کاهش دهد مطالعات زیادی برای آگاهی از تأثیر دارچین در کاهش خطر سرطان و تسکین علائم آن انجام شده است، اما آنها به مطالعات آزمایشگاهی و مطالعات انجام شده بر روی حیوانات محدود شده اند، و مشخص شده است که عصاره دارچین ممکن است باعث کاهش انتشار و گسترش آن شود.
انتقال سلولهای سرطانی و همچنین مانع از رشد اندوتلیال عروقی میشود که افزایش آن منجر به بیماری میشود، علاوه بر این حاوی سینامالدئید است که به دلیل نقش آن در فعال کردن پاسخ آنتیاکسیدانی، ممکن است خطر ابتلا به سرطان را کاهش دهد.
مطالعه منتشر شده در مجله اروپایی شیمی دارویی در سال ۲۰۱۹٫
از سوی دیگر چوب دارچین حاوی مقادیر فراوانی از ترکیبی به نام کومارین است و مصرف زیاد آن ممکن است منجر به ایجاد تومورهای سرطانی در کبد، ریه و کلیه شود و اعتقاد بر این است که این ترکیب ممکن است باعث آسیب به DNA شود.
(به انگلیسی: DNA) با گذشت زمان که خطر ابتلا به سرطان را افزایش می دهد و شایان ذکر است که مطالعات انجام شده در این زمینه محدود به حیوانات است، بنابراین نیاز به انجام مطالعات بیشتر برای تایید این تاثیر در انسان.
ممکن است ناتوانی جنسی را بهبود بخشد بر اساس مطالعه ای که در مجله بین المللی اورولوژی برزیل در سال ۲۰۱۹ منتشر شد، استفاده از روغن دارچین چینی به افزایش فعالیت جنسی در موش های مبتلا به ED و دیابت کمک کرد.
ممکن است درد مفاصل را تسکین دهد مصرف دارچین به کاهش پروتئین واکنشی C کمک می کند که سطح آن به دلیل وجود التهاب افزایش می یابد و در نتیجه التهاب را کاهش می دهد.
همچنین اشاره شد که دارچین علائم روماتیسم مفصلی مانند: تورم مفاصل را کاهش می دهد. کالج تغذیه در سال ۲۰۰۸٫ ۲۰۱۸ با این حال، مطالعات بیشتری برای تأیید این موضوع مورد نیاز است.
ممکن است مثانه بیش فعال را بهبود بخشد طبق مطالعه ای که در سال ۲۰۱۹ در مجله (Medicine) منتشر شد، خوردن دارچین چینی به بهبود علائم پرکاری مثانه ناشی از بزرگ شدن پروستات کمک کرد و همچنین در بهبود وضعیت ادرار غیر ارادی، بدون هیچ گونه عوارض جانبی بالقوه، تأثیر داشت.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.